Doarpshûs de Golle

Wurdum

Ruimtes

In Doarpshûs De Golle zijn diverse ruimtes die gehuurd kunnen worden. Hieronder staat een overzicht van de ruimtes.

Voor het huren van ruimtes hanteren we drie soorten tarieven. Voor activiteiten met een non-commercieel karakter worden lagere tarieven in rekening gebracht. Voorbeelden van dit soort activiteiten zijn bijeenkomsten/vergaderingen van (sport)verenigingen, scholen, dorpsbelang of activiteiten georganiseerd samen met onze activiteitencommissie De Gollefreonen. Daarnaast hanteren we voor bedrijven de commerciële tarieven. Voor sportactiviteiten is er ook een apart tarief voor het huren van de gymzaal. Klik op de knop hieronder voor de huurprijzen.

Contact & reserveren

Wil je meer informatie over het reserveren van een ruimte? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wil je weten of een ruimte nog beschikbaar is? Vul dan een reserveringsaanvraag in:

Sporthal / grote zaal (11 x 23 meter).

Deze zaal is geschikt voor sportactiviteiten maar ook voor activiteiten van sociaal-culturele aard tot een maximum van 450 personen. Huur van geluidsinstallatie, lichtinstallatie en/of toneelpodium (maximaal 40 m²) behoort tot de mogelijkheden.

Café/bar/vergaderzaal

Deze ruimte wordt vaak gebruikt voor kleine feesten en/of als vergaderruimte.  Capaciteit tot een maximum van 50 personen.

Vergaderzaal (eerste verdieping) 

Dit is onze grootste vergaderruimte met een capaciteit tot maximaal 65 personen. Deze vergaderruimte is alleen bereikbaar via de trap.

Vergaderruimte (eerste verdieping)

Dit is onze kleinste vergaderruimte met een capaciteit tot maximaal 15 personen. De vergaderruimte is enkel bereikbaar via de trap.

Ruimte huren?

Wil je meer informatie over het reserveren van een ruimte? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wil je weten of een ruimte nog beschikbaar is? Vul dan een reserveringsaanvraag in.

 

© 2014 - 2024 De Golle